Evenimentul Bebe Sanatos, editia a IV-a, 2013

bebe sanatosIn perioada 4-8 septembrie, in Parcul Sebastian din sectorul 5, va avea loc evenimentul “Bebe Sanatos”, editia a IV-a.  Avand ca tema principala “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge!”, evenimentul ofera o serie de activitati si conferinte educative pentru parinti cu privire la cele mai bune forme de crestere a copiilor.

Evenimentul este organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 5 in parteneriat cu Sanatatea Media Group.

Subiectele abordate de evenimentul “Bebe sanatos”

Evenimentul “Bebe sanatos” este organizat pentru informarea viitoarelor mamici si a parintilor despre cresterea copiilor sanatosi, dar si despre mentinerea unei stari optime de sanatate a copiilor si a mamicilor.

Dintre subiectele de interes major pentru parinti sau pentru viitoarele mamici mentionam evolutia sarcinii, optiunea pentru cea mai buna metoda de nastere, alimentatia copilului in primii ani de viata, prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea cu privire la psihologia copiilor, dar si cu drepturile copiilor si ale parintilor.

Activitatile din cadrul evenimentului “Bebe Sanatos”

  • Parada de moda pentru femeile insarcinate este unul dintre principalele evenimente.

Femeile gravide care doresc sa faca parte direct din eveniment si sa prezinte una dintre piesele de vestimentatie se pot inscrie pana la 30 august 2013 accesand urmatorul link http://www.bebesanatos.ro/concursul/inscriere/. Preselectia va consta in alegerea cele mai haioase poze ale femeilor in ipostaze de gravida.

  • Parada de moda pentru fetite cu varsta intre 2 si 9 ani le ofera parintilor posibilitatea sa-si inscrie copiii la prezentarea vestimentatiei pentru fetite.

Pentru inscriere, parintii pot accesa linkul http://www.bebesanatos.ro/concursul/parada/ pana la data de 30 august 2013. Preselectia va consta, ca si in cazul parade mamicilor, din alegerea celor mai frumoase fotografii cu fetite in postura de mici manechine.

  • Alte evenimente la care pot participa parintii sunt Conferintele educative despre cele mai bune metode de crestere a copiilor in primii 3 ani de viata. Conferintele vor fi sustinute de importanti medici pediatric, ginecologi, neonatologi, nutritionisti, psihologi, avocati.
  • Ca activitati distractive si interactive, participantii, in special copiii, vor putea participa la expozitii de pictura si modelaj realizate de copii, piese de teatru, dans, miniconcerte, face painting, cursuri de origami.

Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul evenimentului www.bebesanatos.ro si de pe pagina de Facebook Bebe Sanatos https://www.facebook.com/pages/Bebe-Sanatos/195448577221522

Sursa: Comunicat de presa Bebe Sanatos

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.