Evenimentul “Bebe sanatos” 2013 a deschis dialogul parinti-medici specialisti

bebe sanatosIn perioada 4-8 septembrie 2013, a 4-a editie a evenimentului “Bebe sanatos” s-a desfasurat sub sloganul “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge”. Participantilor li s-a asigurat o serie complexa de activitati, destinate atat parintilor, cat si copiilor.

Parada de moda pentru femeile insarcinate si fetite

In cadrul evenimentului “Bebe sanatos”, femeile insarcinate au putut participa ca modele la o parada de moda cu haine special croite pentru ele.

O prezentare de moda speciala a fost organizata pentru fetite care au putut experimenta la o varsta frageda postura de modele. Copiii participanti au primit diploma pentru “Cea mai frumoasa printesa”.

Ateliere creative pentru copii

Intre activitatile pregatite pentru cei mici, s-au numarat:

  • Cursuri de origami, de pictura
  • Cursuri despre arta reciclabila
  • Ateliere de dans si actorie
  • Ateliere de sah

Atat parintii cat si copiii au putut castiga numeroase premii la concursurile si tombolele special organizate pentru ei.

Informarea parintilor asupra afectiunilor frecvente la copii

Prin asistarea la conferintele sustinute de specialisti in domenii precum ginecologie, neonatologie, pediatrie, nutritie, psihologie, dar si din domeniul legislativ, parintii au avut ocazia sa se informeze cu privire la principalele afectiuni la copii.

Beneficiile inotului, stimularea functiei psihomotorii la copil au fost alte subiecte de mare interes pentru parinti.

Actiunea a fost organizata de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 5, Bucuresti.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.