Elevii din Bucuresti pot beneficia, pana in 2021, de aparate dentare decontate de primarie

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat extinderea perioadei de implementare a proiectului „Consultatii stomatologice si aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul Bucuresti”.

„Prin aprobarea acestui proiect de hotarare, “Extinderea proiectului este necesara avand in vedere faptul ca, in cazul aplicarii unui aparat mobil, pentru a obtine rezultate optime, tratamentul ortodontic dureaza intre 6 luni si un an sau, in cazurile mai complexe, intre 2 si 2 ani si jumatate. Cererea a fost foarte mare, toate locurile din proiect au fost ocupate, insa nu s-au aplicat toate aparatele, pentru ca, asa cum am spus, procedura difera ca durata de la caz la caz”, a declarat primarul Gabriela Firea, potrivit unui comunicat remis miercuri.

Astfel, perioada de implementare a programului privind aplicarea de aparate ortodontice pentru elevii din Capitala este extinsa cu doi ani, respectiv pana la 31 decembrie 2021.

Pana la data de 21 iunie au fost aplicate 532 de aparate ortodontice mobile. Bugetul total al proiectului este de aproximativ 200.000 euro.

Etichete: aparate dentare, program stomatologie elevi, consultatii stomatologice copii

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.