Efectul benefic al mierii in tratarea ranilor si infectiilor

Efectul benefic al mierii in tratarea ranilor si infectiilorUn tip de miere bio, produs in Marea Britanie, a fost licentiat de autoritatea competenta din Marea Britanie pentru efectele sale benefice asupra diverselor afectiuni. Nou produs, Surgihoney, a fost testat timp de un an pe bebelusi, femei care tocmai au nascut, pacienti bolnavi de cancer.

Pentru ce afectiuni a fost testata mierea Surgihoney

Mierea Surgihoney poate ucide bacterii, paraziti si infectii fungice, conform cercetatorilor.

In urma folosirii mierii Surgihoney in tratamentul diferitelor afectiuni, s-a constat ca mierea a avut un efect benefic in vindecarea ranilor si ulcerelor, a celor infectate cu bacteria MRSA.

S-a constatat ca mierea Surgihoney a avut efecte terapeutice si in cazul infectiilor care au survenit in urma operatiilor de cezariana.

Mierea a fost utilizata si in tratamentul acneei si pentru protejarea pielii bolnavilor de cancer nevoiti sa apeleze la cateter pentru chimioterapie.

Unde este produsa mierea Surgihoney

Mierea Surgihoney este produsa de Ian Staples, un om de afaceri din Marea Britanie. Mierea a fost produsa intr-o ferma organica din sudul Chile, cu ajutorul cercetatorilor irlandezi.

In urma efectelor terapeutice pe care le-a avut produsul in tratamentul ranilor, infectiilor atat la bebelusi, cat si la femei insarcinate si batrani, acesta a fost licentiat in Marea Britanie. Mierea Surgihoney nu este inca disponibila  pe piata.

Stire preluata de pe www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.