Ecografii mamare gratuite pentru 3.000 de femei din toata tara

Peste 3.000 de femei din intreaga tara sunt asteptate sa isi faca ecografii mamare gratuite, in cadrul celei de-a treia editii a campaniei #CancelCancer.

Un cabinet medical mobil dotat cu ecograf de ultima ora va ajunge anul acesta in 20 de orase din Romania si va oferi consultatii senologice gratuite femeilor. Unitatea mobila va fi amplasata in parcarile supermarketurilor Kaufland din fiecare localitate, unde va stationa timp de trei zile.

„Anul acesta, proiectul se desfasoara in trei etape, incepand cu 7 iunie, si sunt asteptate in jur de 3.000 de femei care sa beneficieze de anamneza, invatare autoexaminare, ecografie si, in cazul in care este nevoie, de voucher pentru mamografie la una dintre clinicile partenere din fiecare oras”, se precizeaza intr-un comuninicat de presa remis miercuri.

Prima etapa este cuprinsa intre 7 si 30 iunie si se va desfasura la Hunedoara, Reghin, Turda, Miercurea Ciuc, Fagaras, Sfantu Gheorghe si Giurgiu.

A doua va avea loc intre 5 septembrie si 2 octombrie in Calarasi, Medgidia, Braila, Ramnicu Sarat, Focsani, Onesti, Bacau, Roman si Falticeni.

A treia se va derula in perioada 11 – 22 octombrie in Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges si Targoviste.

Etichete: ecografie mamara, control senologic, controale gratuite

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

2 de intrebari si raspunsuri

  • Malaia Mariana spune:

    As dori si eu o mamografie si o ecografie in anxila sunt din Braila
    Mentionez ca am neoplasm mamar la sanul drept

  • Caragea Rodica spune:

    Cum putem sa ne programam pt o mamografie la tg jiu

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.