Ecografe de ultima generatie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Targu Mures a fost dotat cu noua ecografe performante, investitie in valoare totala de peste 3,7 milioane de lei.

„Cele 9 ecografe performante nou achizitionate vin in sprijinul atat al personalului medical, cat mai ales al pacientilor, principalii beneficiari ai acestor echipamente performante. Practic, aceste ecografe de inalta performanta vor contribui la cresterea calitatii serviciilor medicale oferite in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, precum si exercitarea unui act medical de calitate superioara”, a declarat dr. Claudiu Puiac, managerul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, potrivit unui comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, noile ecografe au fost repartizate la Sectia Clinica Neonatologie, la Sectia Clinica Medicina Interna II, la Sectia Clinica Reumatologie, la Sectia Clinica Obstetrica-Ginecologie, la Sectia Clinica ATI, la Compartimentul ATI Ginecologie, la Blocul Operator Chirurgie I, la Ambulatorul Copii, la Cabinetul de Pediatrie, la Ambulatorul Adulti si la Cabinetul de Obstetrica-Ginecologie.

Etichete: ecograf, ecograf mures, spitalul clinic judetean de urgenta targu mures

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.