Echipamente si aparate ultraperformante la Ambulatoriul Spitalului Judetean Cluj

Ambulatoriul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj-Napoca va fi dotat cu echipamente si aparate medicale ultraperformante in valoare de peste 13 milioane de lei. Consiliul Judetean Cluj a fost notificat oficial ca a castigat un proiect.

„Finantarea europeana nerambursabila va fi utilizata pentru achizitionarea a 195 de echipamente si aparaturi medicale ultraperformante, de ultima generatie. Acestea vor fi date in folosinta in cadrul a 11 sectii si specializari ale Ambulatoriului, localizate in corpurile de cladire de pe strada Clinicilor. (…) Valoarea totala a proiectului este de 13.182.344 lei din care nu mai putin de 10.486.735 lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila a Uniunii Europene”, scrie intr-un comunicat de presa transmis de Consiliul Judeatean Cluj,

Potrivit sursei citate, aceasta investitie va contribui la cresterea calitatii actului medical, la imbunatatirea activitatii curente a ambulatoriului si la asigurarea unui proces de diagnostic si tratament de inalta calitate, in beneficiul tuturor pacientilor.

„Utilizarea tuturor acestor echipamente moderne va face posibila tratarea pacientilor prin operatii minim-invazive care, implicit, vor contribui la reducerea numarului de zile de spitalizare si la o recuperare mult mai rapida a acestora”, mai scrie in comunicatul citat.

In cadrul acestui proiect, de dotare a ambulatoriului, CJ Cluj va asigura, din bugetul propriu, suma de 2,7 milioane de lei.

Etichete: ambulatoriu de specialitate, spitalul judetean de urgenta cluj, echipamente medicale,

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.