Echipamente si aparate ultraperformante la Ambulatoriul Spitalului Judetean Cluj

Ambulatoriul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj-Napoca va fi dotat cu echipamente si aparate medicale ultraperformante in valoare de peste 13 milioane de lei. Consiliul Judetean Cluj a fost notificat oficial ca a castigat un proiect.

„Finantarea europeana nerambursabila va fi utilizata pentru achizitionarea a 195 de echipamente si aparaturi medicale ultraperformante, de ultima generatie. Acestea vor fi date in folosinta in cadrul a 11 sectii si specializari ale Ambulatoriului, localizate in corpurile de cladire de pe strada Clinicilor. (…) Valoarea totala a proiectului este de 13.182.344 lei din care nu mai putin de 10.486.735 lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila a Uniunii Europene”, scrie intr-un comunicat de presa transmis de Consiliul Judeatean Cluj,

Potrivit sursei citate, aceasta investitie va contribui la cresterea calitatii actului medical, la imbunatatirea activitatii curente a ambulatoriului si la asigurarea unui proces de diagnostic si tratament de inalta calitate, in beneficiul tuturor pacientilor.

„Utilizarea tuturor acestor echipamente moderne va face posibila tratarea pacientilor prin operatii minim-invazive care, implicit, vor contribui la reducerea numarului de zile de spitalizare si la o recuperare mult mai rapida a acestora”, mai scrie in comunicatul citat.

In cadrul acestui proiect, de dotare a ambulatoriului, CJ Cluj va asigura, din bugetul propriu, suma de 2,7 milioane de lei.

Etichete: ambulatoriu de specialitate, spitalul judetean de urgenta cluj, echipamente medicale,

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!