DSP Sibiu: 100 de pacienti intepati de capuse intr-o saptamana

capusaDirectia de Sanatate Publica Sibiu a anuntat ca in ultima saptamana, o suta de sibieni intepati de capuse s-au prezentat la cele sase spitale din judet.

Potrivit institutiei, dintre acestia, cei mai multi au fost copii, 36, care au fost dusi de parinti la Spitalul de Pediatrie.

Alti 35 de pacienti cu intepaturi de capuse au fost consultati la cel mai mare spital public din judet, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

De la inceputul anului si pana acum, la spitalele din judetul Sibiu s-au prezentat 395 de pacienti intepati de. Anul trecut, in acst judet au fost intepate 451 de persoane.

Prin intepatura de capusa se poate transmite boala Lyme. mai multe despre aceasta, numita si ” boala cu 1000 de chipuri”, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.