Doua fabrici din Sibiu, afectate de Covid-19 | Zeci de angajati internati in spital

10% din totalul angajatilor de la o fabrica de produse medicale din Sibiu, sunt in spital, infectati cu Covid-19.

„Pana in prezent au fost testate 45 de persoane, dintre care 31 sunt pozitive, 14 negative. Toate persoanele confirmate sunt internate la SCJU Sibiu, fiind monitorizate si sub tratament specific. De asemenea ancheta epidemiologica este inca in desfasurare. De indata ce vom avea informatii noi, acestea se vor comunica in cel mai scurt timp'”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Prefecturii Sibiu.

O angajata de la aceasta fabrica, aflata in orasul Cisnadie, a decedat dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus.

Totodata, o alta angajata de la o fabrica de senzori, tot din Cisnadie, a fost confirmata cu infectia cu noul coronavirus. Si aici, ancheta epidemiologica se afla in curs de desfasurare.

Etichete: cazuri covid-19, imbolnaviri coronavirus, covid-19 sibiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.