Doar o zi pana la cel mai asteptat eveniment al anului ce premiaza excelenta in sanatate

Mai este doar o zi pana cand, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, Gala Sanatatii, editia a IV-a 2012, va premia specialistii care au excelat in acest an in domeniul sanatatii, in seara de 5 decembriecu incepere de la ora 19.00, in Salonul de Receptii al Palatului Parlamentului.

Gala Sanatatii si-a propus si anul acesta sa promoveze si sa incurajeze personalitatile de marca din lumea medicala care constituie adevarate modele de urmat pentru tinerele generatii. Domeniul medical romanesc genereaza valori, iar excelenta in practica medicala, devotamentul si pasiunea pentru medicina trebuie cunoscute, recunoscute si oferite drept exemplu generatiilor viitoare de medici.

Editia de anul acesta se bucura de sprijinul Primariei Sectorului 5, prin domnul Primar Daniel Marian Vanghelie care si-a manifestat solidaritatea pentru acest eveniment asteptat de lumea medicala si care premiaza elitele medicinei romanesti: „Este o onoare atat pentru mine, in calitate de Primar al sectorului 5, cat si pentru institutia pe care o reprezint, sa ne implicam in organizarea celei de a IV-a editii a Galei Sanatatii. Consider ca sanatatea este un domeniu ce nu poate fi neglijat de autoritati, iar recunoasterea eforturilor medicilor, care prin dedicatie au reusit sa salveze vieti, vine ca un gest firesc. In contextul actual, sustinerea valorilor care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performantain sanatate, precum si promovarea unor campanii sau proiecte in acest domeniu, sunt importante atat pentru cei care lucreaza in sistem, cat si pentru beneficiarii directi ai acestuia.”

Gala Sanatatii este o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a „sanatatii” autohtone, prin faptul ca aduce intr-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, un juriu format din personalitati marcante din domeniul medical si mediul academic, precum si alti invitati din domeniile conexe sanatatii.

„Prima editie, derulata in 2008, a fost si primul eveniment de acest gen din Romania. De atunci, in fiecare an, premiantii si participantii – medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalisti, politicieni si asociatii de pacienti, care au fost prezenti la Gala Sanatatii, au salutat aceasta initiativa a companiei noastre”, a conchis Lector Univ. Dr. Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group.

Evenimentul este organizat de Sanatatea Media Group si are ca partener oficial, la editia 2012, Primaria Sectorului 5 din Bucuresti.

 

Divizia de Comunicare&PR

SANATATEA MEDIA GROUP

E-mail: comunicare[]sanatateamediagroup.ro

Telefon: 0730.600.094, 0752.231.577

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.