Sectia de Pediatrie de la Spitalul Radauti, inchisa pana in 5 mai | Ce alternative exista pentru micutii pacienti

Directia de Sanatate Publica Suceava anunta ca pacientii pediatrici din zona Radauti se vor putea adresa, in perioada, 24 aprilie – 5 mai, centrelor de permanenta din zona.

Anuntul a fost facut dupa ce la Spitalul Municipal Radauti s-a suspendat activitatea Sectiei de Pediatrie si a liniei de garda de pediatrie in aceasta perioada.

Potrivit managerului unitatii medicale, Sectia de Pediatrie si-a suspendat activitatea in conditiile in care cei doi medici pediatric titulari se afla in concediu de odihna.

Potrivit Agrepres, aceasta a mai precizat ca linia de garda este asigurata cu cei doi medici pediatri titulari, cu un medic pensionar si cu un medic de familie cu competente in pediatrie, dar prin plecarea ambilor medici titulari in concediu de odihna nu se mai poate asigura continuitatea asistentei medicale pediatrice.

Conform sursei citate, managerul Spitalului Municipal Radauti a mai spus ca medicii pediatri care au plecat in concediu sunt suprasolicitati, pentru in ultimii ani nu au reusit sa-si ia zilele de concediu la care au dreptul.

Etichete: pediatrie radauti, medici pediatri suceava, DSP Suceava

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.