Dezbatere despre interzicerea fumatului in spatiile publice inchise

tata-fumator-fumat-astmForumul Tinerilor din Romania, impreuna cu partenerii sai din cadrul Coalitiei Romania Respira, va invita la dezbaterea Interzicerea fumatului in spatiile publice inchise – prioritate pentru sanatatea publica din Romania.

Evenimentul va avea loc luni, 27 aprilie 2015, la Palatul Parlamentului, in sala de sedinte a Comisiei pentru sanatate si familie, etaj 2, corp B2, intervalul orar de derulare al evenimentului fiind 12:00-15:00.

Dezbaterea are loc in cadrul procesului de modificare legislativa a legii 349/2002 privind efectele negative ale consumului de tutun.

Evenimentul isi propune sa creasca nivelul de constientizare al nevoii de accelerare a dezvoltarii, adaptarii si implementarii politicilor publice legate de controlul tutunului in Romania, raportat la promovarea unui stil de viata sanatos in randul tinerilor, in contextul initiativei legislative mentionate, a adoptarii noii Directive a Produselor din Tutun (2014/40/EU) si a obligatiilor Romaniei derivate din statutul de semnatar al Conventiei Cadru a Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru Controlul Tutunului.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.