Defibrilatoare in toate scolile din Bucuresti

defibrilatoare-in-scoliPana in vara acestui an, primaria capitalei are in vedere ca fiecare scoala din Bucuresti sa detina un defibrilator. Primarul capitalei, Sorin Oprescu, precizeaza ca programul ar putea fi extins si in alte institutii publice din capitala.

Defibrilatoarele montate in scoli in aceasta vara

Primarul capitalei a precizat ca programul ar putea intra in vigoare din aceasta vara in scolile din Bucuresti.

Pentru implementarea programului este nevoie ca acest proiect sa fie introdus in buget, urmand partea de achizitie si montarea defibrilatoarelor in scoli.

“Vrem sa avem defibrilatoare in toate scolile din Buucresti, sunt automate, au pornire care iti explica in limba romana cum se face. Trebuie sa stie sa foloseasca acest aparat cat mai multi oameni, pentru ca nu poti sa pui acolo un gardian care sa faca numai asta, sa nu fim ciudati. O sa avem defibrilatoare la salile de spectacol, la Sala Palatului, probabil ca o sa ne dea voie si la Parlament, in asa fel incat sa prindem incet-incet toate institutiile publice unde sunt aglomerarile de dimineata”, a precizat primarul capitalei.

Cabinete medicale in toate scolile din Bucuresti

Primarul Sorin Oprescu a precizat ca in toate scolile din Bucuresti exista un cabinet medical.

In 47 dintre unitatile de invatamant, exista si cabinete stomatologice.

“Vreau sa prind in acest proiect toate cele 425 de scoli din Bucuresti. Vor fi pregatiti sa foloseasca aparatele cat mai multi oameni din scoala”, a precizat Sorin Oprescu.

Sursa: www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.