Decontarea tratamentelor pentru cele 38 de victime din Colectiv a fost deblocata

ministerul sanatatiiCasa de Asigurari de Sanatate Bucuresti a finalizat cu sprijinul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si al Ministerului Sanatatii verificarile in cazul celor 38 de victime din Colectiv ale caror tratamente fusesera invalidate la decontarea catre spitale.
 
Din suma totala pe care spitalele o mai aveau de recuperat (1.174.218,53 lei), verificarile au putut debloca spre decontare suma de 1.167.343,33 lei.
 
Din cele 6 spitale vizate, 5 spitale mai trebuie sa recupereze o suma totala de 6.875,2 lei din cauza unor raportari in SIUI invalidate de catre Scoala Nationala de Sanatate Publica. Acestea sunt: Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Universitar de Urgenta Elias si Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni.
 
Ministerul Sanatatii recomanda acestor spitale sa se adreseze Scolii Nationale de Sanatate Publica pentru analiza motivelor pentru care acele servicii au fost respinse.

Biroul de presa Ministerul Sanatatii

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.