Cursuri suspendate partial in 28 de scoli din Capitala din cauza gripei

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a anuntat, miercuri, 5 februarie, ca in 28 de unitati de invatamant cursurile sunt suspendate partial din cauza gripei.

Potrivit unei informari a ISMB, cursurile sunt suspendate in cele 28 de unitati in una sau doua clase/grupe, transmite Agerpres.

Potrivit regulamentului, cursurile se suspenda in situatia in care sunt cel putin trei copii cu gripa intr-o clasa/grupa, cazuri diagnosticate medical.

De altfel, mai scoli si gradinite din toata tara anunta suspendarea partiala sau totala a cursurilor din caza numarului mare de cazuri de gripa.

Etichete: gripa la copii, epidemie de gripa, gripa in scoli, preventie gripa copii

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.