Cursuri de puericultura pentru parinti, transmise online

Maternitatile din Bucuresti aflate in subordinea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, vor transmite online cursurile de puericultura pentru parinti.

Primaria Capitalei prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) organizeaza gratuit Cursul ‘Scoala Parintilor’ in cadrul celor patru maternitati aflate in subordine, respectiv: Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie ‘Prof. Dr. Panait Sirbu’, Spitalul Clinic ‘Filantropia’, Spitalul Clinic ‘Nicolae Malaxa’ si Spitalul Clinic ‘Dr. Ion Cantacuzino’.

Primele cursuri incep de luni si vor fi transmise pe pagina oficiala de Facebook a ASSMB.

Toate cursurile vor fi realizate de echipe formate din specialisti care lucreaza in cadrul sectiilor de neonatologie si obstetrica din maternitati.

In cadrul acestor sesiuni vor fi oferite sfaturi despre nastere, lauzie, alaptare, ingrijirea si alimentatia nou-nascutului.

Etichete: cursuri de puericultura, cursuri pentru parinti, ingrijirea nou-nascutului, alaptare, lauzie, alimentatie nou-nascut

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.