Cu 60% mai multi pacienti intepati de capuse, la Sibiu


Numarul pacientilor intepati de capuse a crescut cu peste 60 la suta in acest an, fata de anul trecut, potrivit unui raport publicat de Directia de Sanatate Publica (DSP) Sibiu, relateaza Agerpres.

Un numar de 1.948 de oameni au ajuns la spitalele din judet, de la inceputul anului pana in prezent, ca urmare a intepaturilor de capuse.

„Conform datelor centralizate din cele sase unitati spitalicesti din Sibiu, in anul 2018 s-au prezentat la spital un numar total de 1.948 de pacienti cu intepaturi de capuse, fata de 1.196 persoane in aceeasi perioada a anului 2017”, se arata in cel mai recent raport dat publicitatii de DSP Sibiu, pe conform sursei mentionate.

Peste 700 de cazuri de intepaturi de capuse au fost tratate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din judet.

Vezi care sunt bolile cauzate de muscatura de capusa, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.