COVID-19: S-a lansat un site pentru evaluare medicala la distanta

Spitalul Clinic Colentina s-a transformat inspitalul COVID avand triaj online: spui ce problema ai, incarci documente medicale, apoi te sfatuiesc ce sa faci.

Astfel, Spitalul Clinic Colentina pune la dispozitia romanilor un serviciu online GRATUIT de evaluare medicala la distanta.

Spitalul Clinic Colentina a oprit toate internarile si a devenit, odata cu instituirea starii de urgenta, centrul pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus COVID-19.

“Puteti adresa intrebari medicale, puteti transmite detalii despre problemele de sanatate cu care va confruntati si încarca documente medicale. Veti primi, în cel mai scurt timp posibil, raspuns de la unul dintre medicii nostri.

INAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, va invitam sa solicitati aceasta evaluare online.

Aceasta evaluare este GRATUITĂ. Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical.

ACEST SERVICIU ESTE PENTRU PACIENTII CARE AU FOST INTERNATI LA SPITALUL COLENTINA SI VOR SA RECONTACTEZE SECTIA DE PE CARE AU FOST EXTERNATI PENTRU SFATURI.

 

https://youtu.be/JKpVMivbTfg

COVID-19: Actualizare luna martie – cauze, simptome, diagnostic, tratament, patologie

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.