Covid-19 | Primaria Capitalei vrea sa testeze peste 10.000 de bucuresteni | Fiecare beneficiar va primi bani

Un proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti prevede testarea pentru depistarea Covid-19 a peste 10.000 de bucuresteni. Acest lucru s-ar putea realiza cu doua tipuri de teste: unul pentru a vedea cate persoane au fost deja infectate si al doilea care sa arate prezenta virusului in circulatie.

Proiectul se numeste „Testam pentru Bucuresti” si urmeaza sa fie discutat in sedinta de consiliu din data de 11 mai.

“Se aproba acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 200 lei/beneficiar, cetatenilor din Municipiul Bucuresti care vor solicita participarea, in mod voluntar, la efectuarea testarii PCR, in vederea depistarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2”, scrie in proiectul mentionat.

Daca acest proiect va fi aprobat de alesi, testarea se va face cu teste pentru antigen SARS-CoV-2 si teste rapide achizitionate primarie.

Etichete: teste covid-19, testare covid-19, testare covid-19 bucuresti, teste SARS-CoV-2, teste rapide coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.