Covid-19| Aproximativ 600 de persoane izolate la domiciliu, in Timisoara

Numarul persoanelor aflate in izolare la domiciliu, in Timisoara, ca masura de prevenire a noului coronavirus, este de 594.

Patru persoane, doi adulti si doi liceeni colegi de clasa, sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase ‘Dr. Victor Babes’ cu diagnostic confirmat de infectie cu COVID-19.

Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis informeaza ca, in urma testelor realizate asupra persoanelor cu care a intrat in contact adolescentul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus COVID-19, a fost depistat un nou caz pozitiv. Este vorba despre o colega de clasa a baiatului.

Fata a fost transportata imediat la spital, iar in prezent este asimptomatica si prezinta o stare de sanatate buna.

Potrivit DSP Timis, testele de laborator ale celorlalte 25 de persoane, contacti ai adolescentului, sunt negative, acestea fiind izolate la domiciliu pentru o perioada de 14 zile. Ancheta epidemiologica este inca in desfasurare.

Etichete: coronavirus, covid-19, izolare la domiciliu coronavirus, carantina coronavirus, test coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.