Covasna: Consultatii pentru sute de persoane in cadrului programului de screening gratuit

Peste 400 de persoane din Covasna au beneficiat de programul de screening gratuit derulat de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe impreuna cu specialisti din Ungaria.

„Foarte multi tineri au participat la screeningul medical din comuna Borosneu, care s-a derulat pe parcursul unei saptamani intregi. Eu cred ca preventia este cheia sanatatii. (…) Oamenii au fost deschisi, au fost peste 1.200 de teste, asta insemnand peste 400 de cetateni care s-au prezentat la consultatii. Din anul 2013, in fiecare an avem cate un screening sau chiar doua in diverse localitati din judet, in colaborare cu medicii de familie, cu Spitalul Judetean de Urgenta si specialisti din Ungaria, din Szolnok si Kecskemét”, a mentionat Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, din anul 2013 si pana acum, aproape 10.000 de locuitori ai judetului Covasna au beneficiat de astfel de consultatii de specialitate.

Etichete: consultatii gratuite, screening gratuit, consultatii covasna

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.