Coronavirus Covid-19| 13.000 de persoane din Romania sunt in izolare si 38 in carantina

In prezent, la nivel national sunt in carantina 38 de persoane, iar peste 13.000 sunt in autoizolare ca masura de preventie impotriva noului coronavirus Covid-19.

„In Romania – sase cazuri confirmate, un caz vindecat, celelalte cinci cazuri sunt in clinicile de boli infectioase din Timisoara, Cluj, Iasi. Romania are sase centre unde pot fi tratati cei infectati cu coronavirus – Timisoara, Cluj, Iasi, Craiova, Bucuresti si Constanta”, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Autoritatile sfatuiesc romanii sa ia in considerare doar informatiile verificate prin sursele oficiale si sa apeleze pentru recomandari si alte informatii la linia TELVERDE (0800 800 358).

De asemenea, cetatenii romani din strainatate pot solicita informatii despre prevenirea si combaterea virusului la linia special dedicata lor +4021.320.20.20.

Anchetele epidemiologice la Suceava si Timisoara continua pentru a identifica toate persoanele cu care pacientii depistati pozitiv ieri au intrat in contact.

Etichete: coronavirus, covid-19, izolare coronavirus, carantina coronavirus, roman vindecat coronavirus, diagnostic coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.