Copii cu probleme cardiace, operati de medici romani si straini

Medici romani si straini vor opera, in aceasta saptamana, la Spitalul de Urgenta „Grigore Alexandrescu”, 10 copii cu probleme cardiace si vor interveni in cazul altor 7 prin cateterism.

”In cadrul acestei misiuni vor fi tratati 17 copii. Acestia au fost selectionati de catre dr. Cristina Olteanu si dr. Solweig Harling, medici cardiologi, in cadrul unei actiuni de diagnosticare a 60 de copii, care a avut loc in luna noiembrie 2017. Dr. Rodrigo Soto, chirurg, si dr. Michael Camitta, cardiolog, impreuna cu chirurgii romani dr. Manuel Chira si dr. Andrei Barsan, au stabilit ca 10 pacienti sa fie operati, iar ceilalti tratati prin cateterism. Dr. Pavel Platon si dr. Gaute Dohlen, cardiologi interventionisti, coordoneaza echipa de interventii prin cateterism”, precizeaza reprezentantii spitalului intr-un comunicat de presa.

Aceasta este cea de-a doua misiune din cadrul unui Global Grant finantat prin Fundatia Rotary International si coordonat de catre Rotary Club Bucuresti.

Potrivit sursei citate, acesta este cel de-al doilea Global Grant si cea de-a cincea misiune care are loc la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.