Control la Spitalul Elias in urma unei sesizari

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a precizat ca va trimite Corpul de control la Spitalul Elias din Capitala, in urma unei sesizari.

Demnitarul spune ca doreste sa se asigure ca nu a fost afectata siguranta pacientilor.

„Este vorba despre o sesizare privind anumite materiale care se folosesc in blocul operator, respectiv Ortopedie, care nu ar corespunde calitativ – spun medicii de acolo. Stiu ca s-a reziliat contractul cu firma care a furnizat aceste materiale, dar doresc sa ma asigur ca nu a fost afectata siguranta pacientului si ca lucrurile vor intra in normal”, a precizat, joi, ministrul Sorina Pintea, potrivit Agerpres.

UPADTE: Reprezentantii unitatii medicale au precizat ca Spitalul Universitar de Urgenta Elias nu a utilizat materiale neconforme care sa puna in pericol siguranta pacientilor.

„Mentionam ca nu am utilizat materiale neconforme care sa puna in pericol siguranta pacientilor. In prezent spitalul nu are alt contract incheiat pentru materialele sanitare implicate. A fost demarata o procedura de achizitie de urgenta, urmand ca in perioada urmatoare stocul de materiale sanitare necesare sa fie acoperit in intregime”, afirma purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, dr. Silvius Negoita, potrivit unui comunicat transmis joi.

Etichete: spitalul elias, ortopedie, sorina pintea

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.