Consultatii si tratamente neurologice pentru pacientii din Muntii Apuseni

Pacientii cu afectiuni neurologice din Muntii Apuseni beneficiaza de acum de tratament la Spitalul din Campeni din partea unui medic specialist neurolog. Astfel, ei nu mai trebuie sa bata drumul de cateva ori pana la Alba Iulia, ca pana acum.

„Incepand de astazi, 06.12.2017, pacientii cu afectiuni neurologice din zona Muntilor Apuseni vor beneficia de consultatii si recomandari pentru investigatii complementare oferite de dl dr. Rusu Mircea, medic specialist neurolog din cadrul Spitalului Orasenesc Campeni. Astfel, va creste gradul de eficienta si accesibilitate la serviciile de specialitate care au lipsit o buna perioada de timp in zona Muntilor Apuseni, pacientii fiind nevoiti pana in prezent sa parcurga sute de kilometri pentru a avea acces la astfel de servicii medicale. Nu va mai fi nevoie ca un bolnav sa faca minim 2 sau 3 drumuri pana la Alba Iulia pentru a efectua o investigatie de tip RMN. Acest tip de servicii se adreseaza inclusiv bolnavilor de scleroza multipla, acesta fiind unul dintre obiectivele parteneriatului incheiat intre DSP Alba si Asociatia SM Speromax Alba”, a scris Alexandru Sinea, seful DSP Alba, pe pagina lui de Facebook.

Pentru un RMN, de exemplu, un pacient din Campeni era nevoit sa vina chiar si de trei la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia. Acum, pacientii pot beneficia de investigatii neurologice la Spitalul din Campeni.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.