Consultatii gratuite pentru prevenirea cancerului oral

Medicii specialisti din cadrul Sectiei Clinice de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „Prof. dr. Dan Theodorescu” vor oferi consultatii gratuite, miercuri si joi, in cadrul „Zilelor Prevenirii Cancerului Oral”, eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale.

Intr-un comunicat de presa al PMB, consultatiile vor fi oferite in cadrul spitalului, aflat pe Calea Plevnei nr.17, in baza unei programari telefonice, la numarul 0737.564.663. Pana acum s-au inscris peste 200 de persoane.

Conform sursei mentionate, initiativa acestei campanii de constientizare si prevenire a cancerului oral a fost initiate din cauza numarului mare de cazuri diagnosticate de medicii Sectiei Clinice de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.