Consultatii oftalmologice gratuite pentru copii la Spitalul „Dr. Victor Gomoiu”

In Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii „Dr Victor Gomoiu”, vor fi acordate consultatii oftalmologice gratuite pentru copii.

Programul de consultatii oftalmologice gratuite pentru copii este organizat de PMB, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), impreuna cu ambulatoriul de specialitate al Spitalului „Dr Victor Gomoiu”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca prin aceasta initiativa Municipalitatea doreste sa promoveze starea de sanatate a copiilor si sa vina in sprijinul parintilor care doresc sa ii aduca pe cei mici la un consult oftalmologic de specialitate.

„Aceasta campanie are drept misiune depistarea precoce a tulburarilor de vedere si corectarea lor prompta. Ca autoritate locala, este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a facilita accesul atat al copiilor, cat si al parintilor lor la sanatate, educatie, sport si cultura. Consultatiile se vor desfasura in noul Ambulatoriu pe care l-am inaugurat recent si unde micii pacienti vor fi consultati intr-o unitate medicala realizata la standarde europene. Am desfasurat si vom mai desfasura programe similare, prin care toata lumea sa poata beneficia de experienta specialistilor nostri, in majoritatea domeniilor de interes”, a declarat primarul Gabriela Firea potrivit unui comunicat de presa.

Consultatiile vor fi acordate in perioada 10 iulie 2017 — 30 august 2017, in Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii ‘Dr Victor Gomoiu’ din str. Prieteniei 2A, Bucuresti, in baza unei programari telefonice.

ORAR

Luni — orele 16.00 — 18.00
Miercuri — orele 9.00 — 11.00

Programari la telefoanele:

031.438.09.38
031.438.09.39
031.438.09.77
0755.884.185

Informatii suplimentare pe www.spitalgomoiu.ro, www.assmb.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Nicoleta spune:

    Fetita mea de 11 ani clipeste des din ochi.Trebuie consult Oftalmologic, Neurologic sau ambele? Alte recomandari?
    Multumesc frumos

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.