Consultatii medicale pentru locuitorii din doua sate din Covasna acordate de medicii de la Spitalul Militar Brasov


Spitalul Militar de Urgenta ”Regina Maria” Brasov se alatura in anul sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, proiectului la nivel national, aprobat si sustinut de catre Directia medicala a Ministerului Apararii Nationale, ”Uniti sub Tricolor prin sanatate”.

Astfel, o echipa formata din medici specialisti, rezidenti, asistenti medicali si personal nemedical al spitalului, se va deplasa la Scoala primara din Lunca Marcusului pentru a identifica nevoile de ingrijiri de sanatate ale populatiei.

Sambata, incepand cu ora 9,00, sunt asteptate persoanele rezidente in Lunca Marcusului, iar de la ora 12.00, locuitorii din satul Bacel.

Vor fi asigurate consultatii in specialitatile: medicina interna, cardiologie, endocrinologie, nefrologie,diabet zaharat si boli de nutritie, psihologie, psihiatrie, chirurgie generala, medicina dentara, oftalmologie, ortopedie-traumatologie, ORL, medicina de urgenta si ATI, scrie intr-un comunicat transmis marti.

”Prin aceasta campanie umanitara, echipa noastra urmareste sa vina in sprijinul locuitorilor prin oferirea ideii de preventie, control medical in regim ambulatoriu gratuit, recomandare si scrisoare medicala”, mai precizeaza sursa citata.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.