Consultatii medicale gratuite in mai multe localitati din Covasna

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe impreuna cu cei din localitatea Szolnok, Ungaria, vor derula un program de screening gratuit in mai multe localitati din judetul Covasna.

„In 17 iunie a.c. incepem programul de screening, care este suta la suta un succes. Prima activitate din anul acesta o vom avea in localitatile Let, Tufalau si Borosneu, impreuna cu medicul de familie si cu ajutorul medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe si medici din localitatea Szolnok, Ungaria. Din toamna o sa avem medici din Kecskemét”, a declarat Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna, citat de Agerpres.

Programul de screening gratuit a fost demarat in anul 2013 in parteneriat cu medici din Ungaria, iar pana acum aproape 10.000 de covasneni au beneficiat de consultatii de specialitate in domeniile medicina interna, otorinolaringologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, ginecologie, chirurgie, pneumologie, precum si examinari EKG si ecografice.

Etichete: screening gratuit, controale medicale, consultatii gratuite covasna

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.