Consultatii gratuite pentru satenii din Salasu de Sus, Hunedoara


O echipa medicala complexa formata din 40 de specialisti de la Spitalul Militar din Timisoara va oferi consultatii gratuite, sambata, satenilor din comuna hunedoreana Salasu de Sus, la poalele Retezatului, in cadrul Caravanei medicale ‘Uniti sub Tricolor prin Sanatate’, ale carei actiuni sunt dedicate Centenarului Marii Uniri.

„Am spus ca trebuie sa facem ceva, ca romani, in Anul Centenarului Marii Uniri. Si pentru ca lucrez la Spitalul Militar din Timisoara, am zis: Ce-as putea sa fac pentru romani, sa dam un sens mai puternic cuvantului ‘unire’? Am ales aceasta varianta, de a merge prin localitatile cu oameni mai necajiti, care nu au mai fost demult la medic. Am ales comuna Salasu de Sus pentru ca are 11 sate in compunere si un singur medic. Ne asteptam la 500 de persoane care sa vina sa fie consultate gratuit”, a declarat initiatorul caravanei, medicul militar lt.col. Sorin Homeag”, potrivit Agerpres.

Echipa de medici de la Spitalul Clinic Militar de Urgenta dr.’Victor Popescu’ Timisoara va fi prezenta sambata la caminul cultural din Salasu de Sus, intre orele 12,00 si 18,00, si va acorda consultatii gratuite in specialitatile de cardiologie, ORL, ortopedie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicina de familie, chirurgie.

De asemenea, personalul medical de la Centrul de Primire Urgente va prezenta exercitii demonstrative de acordare a primului ajutor.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.