Consultatii gratuite pentru nou nascuti, la Suceava

Consultatii gratuite privind starea generala de sanatate si o evaluare de kinetoterapie pediatrica pentru nou nascutii din Suceava in cadrul a doua clinici din oras cu care primaria are incheiate parteneriate in acest sens.

Potrivit viceprimarusui localitatii, Lucian Harsovschi, parintii nou-nascutilor vor primi, din aceasta luna, cate un voucher valabil la clinica ‘Fiziomed’, cand vor depune actele pentru primirea alocatiilor, ce va putea fi folosit pentru o evaluare de kinetoterapie pediatrica a copilului.

Potrivit Agerpres, el a mai precizat ca, in 2017, a incheiat un parteneriat si cu clinica Aramis- Centru de Pediatrie, ce ofera cate un voucher gratuit pentru evaluarea starii generale de sanatate a nou nascutilor, iar in acesti doi ani au fost eliberate 1.910 vouchere.

„Toti nou-nascutii din municipiul Suceava beneficiaza din 2017 de un examen medical gratuit pentru evaluarea starii de sanatate in baza protocolului incheiat intre Primaria municipiului Suceava si Aramis – Centru de Pediatrie. Incepand cu aceasta luna, am incheiat inca un parteneriat cu clinica Fiziomed, prin care se ofera gratuit nou-nascutilor cu domiciliul pe raza municipiului, cate o evaluare de kinetoterapie pediatrica. Cele doua vouchere pot fi ridicate la depunerea dosarului de alocatie de stat pentru copii, la sediul Directiei de Asistenta Sociala – Primaria Burdujeni”, a declarat viceprimarul Municipiului Suceava, conform sursei citate.

Etichete: nou-nascuti, consultatii nou-nascuti, consultatii gratuite suceava

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.