Consultatii gratuite pentru femei la Centrul ‘Sf. Nectarie’ din Capitala

 

Primaria sectorului 6, prin Centrul de sanatate ‘Sfantul Nectarie’, lanseaza campania ‘Pentru dumneavoastra, doamna!, o campanie de consultatii gratuite pentru femei ce se va derula pe parcursul lunii martie.

Potrivit unui comunicat de presa al institutiei, femeile sunt invitate sa isi evalueze starea de sanatate, gratuit, la Centrul ‘Sfantul Nectarie’, astfel: controale la ginecologie si stomatologie in saptamana 1 – 8 martie, controale la ORL si chirurgie in saptamana 11 – 15 martie, controale la ortopedie si medicina interna in saptamana 18 – 22 martie  si controale la gastroenterologie si psihiatrie in saptamana 25 – 29 martie.

Conform sursei, pentru a beneficia de campania de consultatii gratuite, nu este necesara trimitere de la medicul de familie, dar fiecare consultatie este gratuita doar pe baza de programare prealabila la numarul de telefon 031.9593.

„Pornind de la recomandarea medicilor de a realiza un control de rutina in fiecare an, chiar daca nu exista modificari vizibile in starea de sanatate, si cu gandul la doamnele dragi sufletului nostru, dam startul lunii martie cu un Martisor pentru fiecare bunica, mama, matusa, sora sau prietena”, declarat primarul Gabriel Mutu, citat in comunicat.

Centrul de sanatate multifunctional ‘Sfantul Nectarie’ este situat in bd. Uverturii nr. 81 sector 6. Campania de consultatii gratuite pentru femeie este valabila pe tot parcursul lunii martie 2019.

Etichete:  consultatii gratuite, control ginecologic, control ORL, control ortopedic

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.