Consultatii gratuite pentru bolnavii cu psoriazis, 1 aprilie – 30 iunie 2014

poza consult medical de specialitateBolnavii cu psoriazis pot face consultatii gratuite in perioada 1 aprilie – 30 iunie 2014 datorita Campaniei “Abordare multidisciplinara a psoriazisului”. In campania initiata de Societatea Romana de Dermatologie si Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, bolnavii cu psoriazis pot sa consulte un dermatolog, psiholog si nutritionist.

1 din 3 pacienti cu psoriazis a avut ganduri de sinucidere

Organizatorii acestei campanii au motivat necesitatea unei abordari multidisciplinare a bolii avand in vedere ca tot mai des psoriazisul este asociat cu bolile psihice.

Tot mai multi bolnavi cu psoriazis se confrunta cu depresia sau cu starea de frustrare.

Aproximativ 4% din populatie este afectata de psoriazis

Chiar daca nu exista o estimare clara a bolnavilor de psoriazis in Romania, se considera ca aproximativ 2 – 4 %  din populatie are psoriazis.

“Din punctul nostru de vedere, procentul este mai mare de 6 – 8%, chiar 10% din populatie. Poate aparea la orice varsta”, a adaugat dr. Alin Nicolaescu, secretar general al Societatii Romane de Dermatologie.

Un factor de risc in cazul bolnavilor cu psoriazis sunt celelalte afectiuni pe care le pot dezvolta, precum afectiuni cardiovasculare, oculare, articulare sau diabet.

Orase in care se desfasoara campania

Consultatiile gratuite pentru bolnavii cu psoriazis vor fi posibile in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta.

Pentru a beneficia de consultatii, trebuie sa sunati pentru programare la numarul de telefon 0720977816, intre orele 10.00-16.00.

Sursa: www.agerpres.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Anca spune:

    Buna ziua. Eu am avut psoriazis iar mama s-a adresat Părintelui staret Ioil Corbu/ Falticeni de la Mănăstirea Leucusesti iar parintele cu ajutorul sfintelor rugaciuni, la doar o zi dupa discutie, a reusit sa faca reala vindecarea mea. Practic cu ajutorul rugaciunilor catre Bunul Dumnezeu am reusit sa ma vindec de aceasta grea boala. Contactati Parintele, mergeti la manastirea sa si vei vedea ca veti fi ajutati daca aveti incredere. Doamne ajuta!

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.