Consultatii gratuite oferie de medici dermatologi, endocrinologi si pediatri, pe Litoral

Screening oferit de 38 de medici dermatologi, endocrinologi si pediatri, in cadrul campaniei de preventie “Asuma-ti sa fii sanatos!” a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. Turistii prezenti in 5 statiuni de la Malul Marii Negre consultatii gratuite.

Pe parcursul celor sase zile ale Campaniei -Asuma-ti sa fii sanatos! – Litoral 2023 toti cei care doresc sa beneficieze gratuit de consultatii dermatologice si endocrinologice vor putea apela la profesionalismul medicilor (rezidenti si specialisti) care vor fi prezenti in cele cinci puncte de lucru special amenajate in urmatoarele statiuni: Costinesti, Neptun, Saturn, Mangalia si Olimp.

Consultatiile se vor face in perioada 14-19 august in intervalele orare 09.00 – 12.00 si 15.00 – 18.00, cu exceptia zilei de 19 august, cand programul de screening se va derula doar in cursul diminetii.

Corturile vor fi amplasate langa urmatoarele repere:

1. Baze salvare acvatica-salvamar si punct de prim ajutor – plaja Neptun
2. Baze salvare acvatica-salvamar si punct de prim ajutor – plaja Mangalia
3. Plaja Phoenicia Blue View – Olimp
4. Containere Smurd-ISU- plaja Costinesti
5. Containere Smurd-ISU- plaja Saturn

Etichete: consultatii gratuite, consultatii gratuite litoral

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.