Consultatii gratuite la Brasov

poza consult medical de specialitateVineri, 24 iulie, intre 10.00 si 15.00, mai multi medici specialisti vor oferi consultatii gratuite intr-un centru comercial din Brasov.

Copiii si adultii cu posibilitati material mai reduse vor beneficia de controale precum cele de masurare a tensiunii, a colesterolului, dar si de discutii cu medicii de specialitate care si-au oferit sprijinul voluntar.

Personalul medical va fi ajutat de Asociatia de Companioni, un grup de initiativa format din adolescent.

Aceasta initiativa face parte din campania Voluntar pentru Sanatate ce are ca scop facilitarea de consultatii medicale gratuite copiilor si persoanelor cu venituri modeste.

Proiectul este derulat de Asociatia Sansa Ta

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.