Construirea unei banci nationale de sange – pe agenda de lucru a Guvernului


Agenda Guvernului cuprinde proiecte precum construirea unei banci nationale de sange si a unui centru de transfuzii pentru regiunea Bucuresti – Ilfov, a afirmat vicepremierul Viorel Stefan.

„In a doua parte a anului, pe agenda de lucru a Guvernului se afla alte proiecte precum construirea unei banci nationale de sange si construirea unui centru de transfuzii pentru regiunea Bucuresti – Ilfov, care sa asigure dezvoltarea capacitatii de recoltare si prelucrare a sangelui si produselor derivate din sange. Sa indeplineasca nivelul de calitate si siguranta cerut de legislatia UE si cerintele privind colectarea, prelucrarea, stocarea si distribuirea sangelui catre beneficiari”, a spus Viorel Stefan citat de Agerpres.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.