Conferinta Parenting prin ochii copilului – 21 – 24 februarie 2014

conferinta-parentingIn perioada 21 – 24 februarie 2014, la Crystal Ballroom Bucuresti, are loc Conferinta “Parenting prin ochii copilului”, sustinuta de Jody Johnston Pawel, autoarea metodologiei Parent’s Toolshop din SUA. Jody Pawel este lider mondial in educatia parintilor, membru al “Advisory Board of the National Effective Parenting Initiative”. Conferinta este adresata parintilor, cadrelor didactice, tuturor care sunt implicati sub o forma sau alta in cresterea si educarea copiilor.

Subiecte dezbatute in conferinta

In cadrul acestei conferinte, participantii pot afla care sunt metodele cele mai bune de a-si consolida relatia cu copiii, cum ii pot educa fara metode coercitive, si cum sa ii sprijine pentru ca ei sa creasca responsabili si independenti.

In prima dezbatere a conferintei “Eu vreau libertate. Ai mei ma vor responsabil”, parintii vor afla raspunsul la intrebarile: “De ce e copilul meu dependent de mine?”, “Care este legatura intre libertate, responsabilitate si stima de sine a copilului?”.

A doua dezbatere se va axa pe intrebarea “Mami, tati, nu o sa fiu fetita toata viata. Cum o sa fiu eu, ca femeie?”. Principalele subiecte discutate vor fi ce pastram din feminism, ce dam deoparte, cum comunicam cu fetele si ce au ele nevoie sa auda, care este rolul mamei si rolul tatalui in crearea stimei de sine la fete.

“Copiii au puterea de a ne oferi cele mai mari lectii de viata pe care le putem invata vreodata. De aceea, din perspectiva metodologiei Parent’s Toolshop meseria de parinte poate fi o cale de invatare continua, o succesiune de experiente care ne pot imbunatati si transforma. Ceea ce le propune Parent’s Toolshop parintilor din Romania, este un plan de parenting eficient si echilibrat, plus o serie de metode utile cu rezultate imediate, care ii va ajuta sa isi construiasca rabdarea si increderea de care au nevoie pentru cresterea armonioasa a copilului”, a explicat Jody Pawel.

Pentru informatii suplimentare despre organizarea conferintei, despre subiectele dezbatute puteti accesa pagina oficiala a conferintei http://conferinteleuraniacremene.ro/.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.