Conferinta Nationala Solutii pentru imbunatatirea sanatatii copiilor

copil-fericitConferinta Nationala “Solutii pentru imbunatatirea sanatatii copiilor” are loc la Palatul Parlamentului Bucuresti pe 27 mai 2014. Principalele teme de dezbatere in cadrul evenimentului sunt dreptul la sanatate al copiilor si solutiile pentru accesul copiilor la cele mai bune ingrijiri medicale. Evenimentul este o initiativa a Comisiei pentru Sanatate Publica si a Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Minoritati din Senat.

Dezbatere a problemelor cu care se confrunta copiii din Romania

Conferinta “Solutii pentru imbunatatirea sanatatii copiilor” are ca principal obiectiv dezbaterea si gasirea celor mai bune solutii privind accesul la cele mai bune servicii medicale in spatiul public si in cel privat.

Specialistii prezenti la eveniment vor incerca sa gaseasca solutii viabile pentru imbunatatirea educatiei, protectiei si accesului copiilor la tratamente medicale eficiente.

Specialisti asteptati la Conferinta “Solutii pentru imbunatatirea sanatatii copiilor”

Sunt asteptati la eveniment reprezentanti ai asociatiilor de pacienti, specialisti din medicina de familie, pediatrie, reprezentanti ai ministerului Sanatatii, ministerului Educatiei, ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, ministerului Afacerilor Interne, precum si specialisti din ONG-uri, ai directiilor de sanatate publica, ai CNAS.

Comisiile parlamentare vor realiza, in urma dezbaterii, un raport cu solutii si propuneri de modificari legislative, proiecte si actiuni concrete pentru a imbunatati accesul copiilor la cele mai bune tratamente.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, puteti folosi datele de contact office@politicidesanatate.ro, telefon 0723.524.837.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.