Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

cancer-de-col-uterinIn data de 22 octombrie la avea loc  Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin.
Evenimentul, organizat la Bucuresti, va fi transmis live in Sibiu si Iasi.

Statisticile din Romania sunt mai mult decat ingrijoratoare. Zilnic sunt diagnosticate noua femei, iar la fiecare patru ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin.

Cancerul de col uterin nu are simptome mereu evidente, fapt care intarzie in foarte multe cazuri diagnosticarea la timp.

In acest sens, testarea perioadica, in vederea depistarii la timp a celulelor precanceroase, ar trebui sa fie obligatorie pentru orice femeie.

Luna octombrie a fost numita „luna constientizarii si prevenirii cancerului de col uterin”, proiectul fiind lansat anul trecut, in aceasta luna.

In cadrul acestei editii a Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin speakerii vor fi prezenti in fiecare dintre cele trei orase participante, Bucuresti, Iasi si Sibiu.

Femeile care  doresc sa participe gratuit la aceasta conferinta pot face asta dupa completarea formularului de inscriere de AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.