Concursul Medic pentru o zi pentru elevii de liceu

campanie-hivPana pe 13 iunie, elevii de liceu din clasele a X-a si a XI-a, din Bucuresti, pot participa la concursul Medic pentru o zi si Farmacist pentru o zi. Concursul face parte din proiectul “Promisiuni pentru viitor” sustinut de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), prin care se doreste indrumarea si informarea tinerilor despre o viitoare cariera in domeniul medical.

Burse de merit pentru castigatorii concursului

Pentru a participa la concurs, elevii de liceu trebuie sa redacteze un eseu in care sa isi imagineze cum ar decurge o zi din viata lor daca ar fi medici sau farmacisti.

In eseul pentru concurs, “Medic pentru o zi” sau “Farmacist pentru o zi”, elevii trebuie sa-si imagineze ce responsabilitati si activitati ar avea intr-o zi ca medic si farmacist, ce provocari ar intampina dar si care ar fi activitatile sau situatiile care le-ar aduce satisfactie in aceasta meserie.

Elevii participanti pot castiga patru burse echivalentul in lei a 75 de euro, bursa care va fi acordata pe o durata de sase luni.
10 finalisti, inclusiv cei 4 castigatori ai burselor, vor putea lua parte la patru intalniri de mentorat sau la doua stagii de practica.

Premiile vor fi acordate incepand cu luna septembrie 2014.

Coditii de participare la concurs

Copiii care participa cu eseuri “Medic pentru o zi” sau “Farmacist pentru o zi” trebuie sa fie elevi de liceu din clasa a X-a si a XI-a inmatriculati la cursurile de zi ale oricarui liceu de pe raza municipiului Bucuresti.

Pentru mai multe informatii despre regulamentul integral al concursului si despre inscriere, click aici.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.