Comunitatea chineza din Romania a donat bani pentru victimele de la Colectiv

donatie-baniComunitatea chineza din Romania a facut o donatie in valoare de 85.350 de lei, bani care vor fi folositi pentru sustinerea tratamentului cu laserterapie al pacientilor care au suferit arsuri in tragedia de la Clubul Colectiv.

Dr. Dorel Sandesc, secretar de la stat in cadrul Ministerului Sanatatii, a transmis Ambasadei Republicii Popular Chineze o scrisoare de multumire.

„Donatia comunitatii de chinezi din Romania, in suma de 85.350 ron, a intrat in conturile Societatii Romane de Anestezie Terapie Intensiva (S.R.A.T.I.) in data de 18 noiembrie. Donatia va fi utilizata, in prima instanta, pentru sustinerea tratamentului cu laserterapie al pacientilor care au suferit arsuri, propus de doamna dr. Olivia Costea, Consul Onorific al Romaniei in Suedia, la Solvesborg „, se arata in scrisoarea transmisa catre misiuniea diplomatica a RP Chineze

De asemenea, reprezentantul MS a mai multumit chinezilor din Romania pentru initiativa de a ajuta victimele din clubul Colectiv.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.