Compania care produce medicamentul Euthyrox a anuntat ca va livra o cantitate mai mare

Compania farmaceutica Merck, cea care produce medicamentul Euthyrox, destinat pacintilor cu afectiuni tiroidiene, a anuntat ca va creste livrarea cu cel putin 30%.

“In primul trimestru al anului 2021, in comparatie cu aceeasi perioada din anul 2020, vom livra cu 30% mai multa Levotiroxina de 25 mcg, cu 50% mai multa Levotiroxina de 50 mcg si cu 60% mai multa Levotiroxina de 100 mcg; continuam sa crestem si mai mult cantitatea in 2021, pentru a preveni problemele de aprovizionare”, a transmis compania intr-un comunicat de presa.

De asemenea, compania a anuntat si alte msauri menite sa asigure o aprovizionare optima a pietei romanesti cu acest medicament, printre care consolidarea retelei de distribuitori pentru a acoperi intreaga tara.

Totodata, deruleaza proceduri pe langa autoritatilor competente pentru autorizarea si asigurarea disponibilitatii Euthyrox de 75 mcg, 125 si 150 mcg in viitorul apropiat.

Etichete: euthyrox, medicamente afectiuni tiroida, euthyrox farmacii

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.