Colegiul Pacientilor reclama CNAS de faptul ca intarzie plata concediilor medicale

Asociatia Colegiul Pacientilor reclama CNAS de problemele legate de intarzierea platii concediilor medicale.

Potrivit unui comunicat de presa, Asociatia solicita decidentilor sa rezolve problema platii restantelor aferente indemnizatiilor platite de catre angajatori, pentru evitarea blocarii activitatii acestora.

„Nerecuperarea banilor de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru concediile medicale acordate angajatilor reprezinta o problema majora cu care se confrunta angajatorii de ani de zile. Primim semnale din mai multe directii cu privire la faptul ca, la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate nu sunt resurse sa se plateasca concediile medicale, desi Guvernul a dat asigurari ca platile vor fi efectuate la tim’’, transmite Asociatia Colegiul Pacientilor in comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, in contextul acestei crize majore, multe companii nu mai au resurse sa isi plateasca angajatii.

”Faptul ca aceasta problema nu a fost rezolvata pana acum arata o lipsa grava de capacitate administrativa si responsabilitate din partea autoritatilor in gestionarea acestei situatii”, mai transmite Asociatia Colegiul Pacientilor.

Etichete: bani concediu medical, plata concedii medicale, cnas concedii medicale, colegiul pacientilor

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.