Cluj-Napoca gazduieste Intalnirea Anuala a Tinerilor Supravietuitori de Cancer

tineri scleroza multiplaIn perioada 2-5 august 2016 la Cluj-Napoca, Asociatia Little People Romania va reuni peste 100 de tineri supravietuitori de cancer din Romania in cadrul celei mai mari Intalnirii Anuale a Tinerilor Supravietuitori de Cancer. Participantii sunt tineri cu varsta peste 18 ani, care au fost tratati in perioada copilariei sau adolescentei in toate cele 13 centre de oncopediatrie cu care asociatia colaboreaza.

Intalnirea reprezinta cel de al doilea eveniment de acest gen, din acesta vara, avand loc dupa cel mai recent eveniment Tabara de Vara Temerarii Juniori care a reunit 100 de tineri supravietutori de cancer la Bran.

Programul propus de organizatori cuprinde Adunarea Generala pentru Tinerii Romani Supravietuitori de Cancer, intalnire ce le va permite tinerilor sa dezbata subiecte despre calitatea vietii, insertia pe piata muncii, drepturi, campanii de comunicare si promovare a mesajului supravietuirii.

Orasul Cluj nu doar gazduieste membrii celei mai mari si active comunitati de supravietuitori de cancer din Europa reuniti pentru seminarii si intalniri ci le va oferi acestor tineri posibilitatea de a participa la cea de a doua editie a Best Major Festival – Festivalul Untold!

Intalnirea Anuala a Tinerilor Supravietuitori de Cancer a fost realizata cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectul sustine candidatura orasului Cluj-Napoca la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

Despre Clubul Temerari, cea mai mare si activa comunitate de tineri supravietuitori de cancer din Europa:

In 2006, Asociatia Little People Romania a infiintat Clubul Temerarii – comunitatea adolescentilor romani, care au invins cancerul – ce numara astazi, aproape 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti afectati de cancer si totodata una dintre cele mai active comunitati de acest gen din Europa.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.