CJAS Timis: Mai multi bani pentru decontarea retetelor compensate si gratuite

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis a decontat in anul 2018 cu aproape 30 de milioane de lei mai mult pentru retetele compensate si gratuite decat in anul precedent.

„Precizam faptul ca in cazul in care o persoana asigurata intampina probleme in obtinerea medicamentelor gratuite sau compensate, se poate adresa Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis pentru a rezolva, in cel mai scurt timp posibil, situatia asiguratului respectiv”, a afirmat presedintele director general al CJAS Timis, Victor Dumitrascu, potrivit Agerpres.

El a mai precizat ca cel mai ridicat consum de medicamente a fost inregistrat in luna mai, in cuantum de aproape 16 milioane de lei, iar cel mai scazut consum s-a inregistrat in luna ianuarie 2018, in cuantum de 10,82 milioane de lei.

In anul 2017, asiguratii din judetul Timis au beneficiat de medicamente compensate si gratuite in valoare de peste 132 de milioane de lei.

 

Etichete: retete compensate, retete, cjas, medicamente

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.