Centrul de Transfuzii Sanguine Harghita face apel la donarea de sange

Apel pentru locuitorii judetului Harghita de a dona sange. Aici se extimeaza ca in timpul vizitei papale vor veni si multi pelerini.

Conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine Harghita, Kopacz Ildiko spune ca numarul de donatori e in continua scadere, in vreme ce creste numarul pacientilor care au nevoie de sange si e important ca oamenii sa inteleaga ca actul de donare este un act de caritate.

„Le spun oamenilor ca o data sau de doua ori pe an sa faca un act de caritate, pentru ca sufletul omului are nevoie sa faca un bine. Si atunci, sa faca un bine prin actul de donare”, a declarat Kopacz Ildiko, sef Centrul de Transfuzii Sanguine Harghita, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, ea a mai precizat ca intentia este aceea de a avea un stoc mai mare de sange pentru perioada vizitei papale, tinand cont ca la slujba oficiata de Sfantul Parinte va participa un numar mare de persoane si autoritatile trebuie sa fie pregatite.

Etichete: donare sange, centru transfuzii sanguine harghita

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.