Centru pentru victimele violentei in familie, focar Covid-19

Centrul Rezidential pentru Victimele Violentei in Familie din Ramnicu Sarat a fost declarat focar COVID-19 de catre Directia de Sanatate Publica (DSP) Buzau, dupa ce aici au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus.

“Persoanele confirmate pozitiv au varste cuprinse intre 4 si 48 de ani si au fost internate in unitati sanitare. Directia de Sanatate Publica Buzau a declansat ancheta epidemiologica si a stabilit o serie de masuri pentru a limita raspandirea coronavirusului si in randul altor persoane, precum: dezinfectia terminala, izolarea contactilor si monitorizarea starii lor de sanatate, monitorizarea celorlalte persoane aflate in centrul social”, se precizeaza intr-un comunicat transmis de Prefectura Buzau.

Potrivit sursei citate, de la inceputul pandemiei si pana in prezent in judetul Buzau au fost diagnosticate cu Covid-19 peste 560 de persoane.

In prezent, 15 persoane se afla in carantina institutionalizata, iar 658 persoane sunt izolate la domiciliu.

Etichete: focar covid, cazuri coronavirus, centru rezidential cazuri covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.