Centru pentru pacientii cu scleroza multipla la Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov

Conducerea Spitalului de Psihiatrie si Neurologie din Brasov doreste infiintarea unui centru pentru pacientii cu scleroza multipla in cadrul unitatii sanitare, iar demersurile au fost deja demarate.

„Vrem sa facem, pe viitor, un centru pentru pacientii cu scleroza multipla. Sunt destui pacienti in Brasov, Covasna si Harghita, care in prezent trebuie sa se deplaseze la Bucuresti pentru a primi tratament imunomodulator. Prin asociatiile lor, am intocmit o lista de pacienti si am cerut ministerului acordul pentru a putea face acest tip de terapie aici”, a declarat Florin Bigiu, managerul interimar al Spitalului de Psihiatrie si Neurologie, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, este vorba de aproximativ 200-300 de pacienti care sufera de aceasta maladie.

„Vom modifica organigrama spitalului in sensul ca vom avea compartiment acuti, unde vom avea colaborare si cu un medic anestezist (…) Resursa umana o avem, resursa de aparatura o avem, vom strange si o lista de semnaturi din partea pacientilor pe care sa o depunem la Ministerul Sanatatii, la comisiile care se ocupa cu aceasta parte de acreditare”, a mai precizat managerul unitatii medicale.

Etichete: scleroza multipla, spitalul de psihiatrie si neurologie brasov

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.