Castigatorii Galei Sanatatii, editia a IV-a 2012

Palatul Parlamentului si-a deschis si de aceasta data portile, in seara de 5 decembrie 2012, pentru a gazdui cel mai important si cel mai asteptat eveniment al anului din lumea medicala – Gala Sanatatii, editia a IV-a. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 400 de personalitati din lumea medicala.

Gala Sanatatii, manifestare organizata de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Primaria Sectorului 5, a premiat si anul acesta cele mai deosebite realizari din domeniul medical, rasplatind activitatea de exceptie a managerilor, a societatilor medicale, asociatilor de pacienti, profesorilor, jurnalistilor si societatilor studentesti.

Un rol cu totul deosebit in acordarea premiilor Gala Sanatatii l-a avut comisia de jurizare, formata din 15 membri, toti personalitati marcante din domeniul medical si mediul academic si condusa de  Acad. Dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

Astfel, premiile au fost acordate in urma deciziei comisiei de jurizare:

Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii: Locul 1 i-a revenit domnului Serban Blebea pentru Programul “Let`s Jump”, locul 2 doamnei Conf. Dr. Camelia Bogdanici, „Importanta controlului oftalmologic precoce la copil pentru prevenirea abliopiei”, iar locul 3 a fost acordat Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti pentru campania „100% barbat, 100% tata.

Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala: Locul 1 i-a fost inmanat domnului Prof. Dr. Eugen Bratucu, presedintele Societatii Romane de Chirurgie, locul 2 domnului Prof. Dr. Ion Bruckner, presedintele Societatii Romane de Medicina Interna, iar locul 3 i-a fost acordat doamnei Clara Matei, presedintele Asociatiei Medicilor Rezidenti.

Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti: Locul 1 a fost castigat de doamna Nadia Ulmeanu, psiholog in cadrul Asociatiei P.A.V.E.L, locul 2 i-a revenit doamnei Felicia Maria Vasilica, presedintele Asociatiei Increderea, iar locul 3 a fost castigat de doamna Liliana Moldoveanu, presedintele Asociatiei copiilor si tinerilor cu diabet din judetul Constanta „Sweet Land”.

Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina: Locul 1 a fost acordat presedintelui Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti, Cristian Moise. Locurile 2 si 3 au fost castigate de Razvan Mihai, presedintele Societatii Studentilor Medicinisti din Craiova respectiv Sebastian Popescu, coordonatorul Asociatiei Studentilor Medicinisti Aradeni.

Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate: Locul 1 a fost desemnat doamnei Dr. Maria Dragota, redactorul Sef al Sectiei Medicale – revista “Viata Medicala”, iar locurile 2 si 3 au revenit doamnei Daniela Lefter, reporter Prima TV respectiv doamnei Florentina Ilie, reporter Antena 1.

Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica: Locul 1 i-a fost inmanat doamnei Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu, decanul Facultatii de Medicina “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, locul 2 a revenit domnului Vasile Grososiu, presedintele Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, iar locul 3 a fost castigat de domnul Conf. Dr. Florin Filipoiu, seful catedrei de Anatomie U.M.F. “Carol Davila”.

Premiul pentru cel mai performant management medical – sectorul public: Locul 1 a fost decernat domnului Conf. Dr. Alexandru Irimie, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, locul 2 a fost inmanat domnului Conf. Dr. Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, iar locul 3 a revenit domnului Prof. Dr. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”, Iasi.

In continuarea evenimentului, Sanatatea Media Group a acordat si doua premii speciale pentru editia a IV-a 2012: „Chirurgul Anului” a fost desemnat domnul Prof. Dr. Florian Ioan Stefan, seful Sectiei de Neurochirurgie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Cluj-Napoca, iar „Pediatrul Anului”, domnul Prof. Dr. Dumitru Oraseanu, seful sectiei de Pediatrie III, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, Bucuresti.

Seara a continuat cu acordarea premiilor consacrate Galei Sanatatii si anume:

Premiul “Spirit inovator si atitudine vizionara” i-a fost inmanat domnului Acad. Dr. Ioanel Sinescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti.

Premiul pentru “Performanta in medicina” a fost decernat domnului Prof. Dr. Dragos Stanciu, vicepresedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.

Premiul pentru “Intreaga cariera medicala” a revenit domnului Prof. Dr. Florian Popa, membrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

Premiul “Pasiune si devotament” i-a fost daruit doamnei Prof. Dr. Doina Anca Plesca, decanul Facultatii de Medicina – U.M.F. “Carol Davila”.

La Gala Sanatatii s-a acordat si anul acesta premiul pentru proiectul invovator Explore Medicine TV, premiu unic oferit reputatilor specialisti care au implementat pentru prima oara in medicina conceptul de materiale didactice video. Castigatorul premiului Explore Medicine TV – materiale didactice video”, este domnul Prof. Dr. Mircea Gorgan, seful Sectiei Neurochirurgie IV, Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni”.

Gala Sanatatii editia a IV-a, este un eveniment organizat anul acesta de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Primaria Sectorului 5.

 

Divizia de Comunicare&PR

SANATATEA MEDIA GROUP

E-mail:comunicare@sanatateamediagroup.ro

Telefon: 0730.600.094, 0752.231.577

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.