CASMB: Serviciile acordate celor 30 de raniti in incendiul de la Colectiv pentru perioada de urgenta, au fost decontate

arsuriCasa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) precizeaza ca toate serviciile acordate celor 30 de raniti in incendiul de la clubul Colectiv, pentru perioada de urgenta, au fost decontate.

CASMB face aceste precizari ca urmare a informatiilor aparute in mass-media cu privire la nedecontarea serviciilor medicale spitalicesti acordate ranitilor  in incendiul de la Colectiv.

”Au fost decontate toate serviciile acordate pentru perioada de urgenta. In ceea ce priveste serviciile medicale acordate dupa incetarea situatiei de urgenta medicale, fiecare caz va fi analizat in perioada urmatoare impreuna cu managerii spitalelor, in vederea identificarii solutiilor legale pentru decontarea acestor servicii. Dorim sa asiguram, pe aceasta cale, ca pacientii nu vor avea de suferit niciun fel de consecinte, decontarea serviciilor fiind o procedura derulata strict intre CASMB si unitatile spitalicesti”, transmite CASMB intr-un comunicat de presa.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.